Bejelentés


Üdvözlöm a honlapunkon! Art népművészet...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Évek óta visszük a magyar kézimunka hírét szerte a világban, hiszen rendszeresen hívják minket kiállításokra,vásárokba és rendezvényekre is.

A csuhéfonás ősi magyar mesterség, de mára már egyre kevesebben vállalják, ha még ismerik is a fortélyokat, hogy leüljenek és a nem éppen egyszerű, igen időigényes kézi munkát végezzék.

Jászberényben kezdődött egy kiállításon e szakma szeretete.Az alapokat ott néztem el és tanultam meg a technikáját a csuhéfonásnak.
A munkát azonban mindig a gyűjtőmunka előzi meg. Ősszel tengeri töréskor be kell gyűjteni a kukoricacsuhét, télére a padlásra tenni, száradni zsákokban, aztán ha elérte a munkához szükséges minőséget szálakra kell szedni, megmártani és így lehet vele dolgozni.

Természetesen ennyi év után sem szeretném még letenni a lantot. Szeretném azért még megmutatni a nagyközönség számára is, hogy nem bonyolult a csuhéfonás, de az eredmény szemet gyönyörködtető.


ELÉRHETŐSÉGEINK:

tel.:06/30-476-1538

e-mail:szalmacsuhefono@gmail.com


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!